Home Essays • Cheap PDF Adéu a la Universitat (Llibres en català) (Catalan Edition) by Jordi Llovet Pomar PDF

Cheap PDF Adéu a la Universitat (Llibres en català) (Catalan Edition) by Jordi Llovet Pomar PDF

$
12.26

By Jordi Llovet Pomar

Aquest llibre narra les experiències viscudes in line with l’autor al llarg d’una vida universitària de quaranta-tres anys, començada com a estudiant el 1965 i acabada com a catedràtic, d’una manera prematura, l’any 2008: un pla de prejubilació pensat in step with les autoritats de l. a. Universitat de Barcelona va determinar l’autor a acollir-s’hi, cosa que potser no hauria fet si les circumstàncies de los angeles vida acadèmica que s’expliquen al llibre no l’haguessin convidat a prendre aquesta decisió.

Durant children aquests anys l’autor ha viscut experiències i moments d’una gran bellesa, de revenue i de molta dignitat, according toò també n’ha viscut d’altres que cauen de ple en el malestar i en l. a. consternació, si no en l’horror. L’autor intentarà que totes i cada una de les situacions narrades vagin acompanyades d’una reflexió ara pedagògica, adés política, també ethical, consistent with tal de fer aquest llibre útil a les generacions provides d’estudiants, professors i administrators de l’ensenyament secundari i de les universitats de Catalunya i de tot Espanya, i també a les generacions d’estudiants d’Humanitats –que l’autor ja comença a plànyer– que vindran.

El títol del llibre fa referència a dues coses: l’adéu de l’autor a l. a. universitat com a catedràtic en actiu, i allò que s’afanya a qualificar com el ultimate, potser no definitiu, de l. a. puixança o el crèdit de les Humanitats en el si de les nostres universitats i societats.

Show description

Read Online or Download Adéu a la Universitat (Llibres en català) (Catalan Edition) PDF

Best essays books

14 d'abril. Macià contra Companys (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition)

Macià i Companys són dues personalitats carismàtiques, dues maneres d'entendre l. a. política i el catalanisme, que el 14 d'abril de 1931 van protagonitzar una revolució de dues cares. Durant tres dies, Catalunya va ser una república sobirana, consistent withò les febleses i les divisions internes van obligar Macià a conformar-se amb un règim autonòmic que es va batejar amb un nom gairebé oblidat: Generalitat de Catalunya.

Das Lied vom Honig: Eine Kulturgeschichte der Biene (German Edition)

Eine vergnügliche Einladung, sich an die tragende Rolle der Honig schaffenden Hautflüglerin in der Weltkultur zu erinnern. Wer weiß schon, dass die Bienen für die alten Ägypter aus den Tränen des Sonnengottes entstanden? Dass der hinduistische Gott Vishnu, der Bewahrer der Welt, als Blaue Biene neben dem Liebesgott in einer Lotusblume schläft?

La Science en jeu (Questions vives) (French Edition)

"La body dit-elle le vrai? "; "Qui a peur de l. a. théorie de l'évolution? "; technological know-how et imaginaire: l. a. dématérialisation de l'homme posthumaniste";"Biodiversité entre technology et culture"; "N'y a-t-il de technology qu'européenne? "; tradition et technology : l. a. query du langage et de l. a. communicabilité; l. a. technology désenchantée?

Entretiens sur la poésie (1972-1990) (Essais) (French Edition)

Quelques-uns des textes qui paraissent dans ce quantity avaient déjà été publiés en 1981, aux éditions de l. a. Baconnière. À ces premiers beaucoup d’autres sont ajoutés aujourd’hui, qui pourront ne pas sembler trop bien justifier ce titre : Entretiens. Mais c’est qu’ils ont été des réponses à des enquêtes, des contributions à des colloques, des interventions en des events de réflexion en commun.

Extra info for Adéu a la Universitat (Llibres en català) (Catalan Edition)

Example text

Download PDF sample

Adéu a la Universitat (Llibres en català) (Catalan Edition) by Jordi Llovet Pomar


by Christopher
4.3

Rated 4.61 of 5 – based on 23 votes

Author:admin